SENASTE NYTT FRÅN VALDES VÄRLD

 

Filmtajm

18.06.2019

Ny film producerad och klippt av mig. För denna kund produceras varje månad 2-3 filmer som visas i interna och externa kanaler.

Jobb i Malmö

16.04.2019

Mässdags för National Sweden i Malmö. Det är behagligt att jobba i Skåne. Körde förbi min favoritplats på väg till mässan. Sedan möblering av all design som jag skapat.

Det finns en historia som aldrig har berättats. Den handlar om en kille som på sommarlovet mellan årskurs 8 och 9 drömde om att skapa företag och bygga beständiga värden. Idag, 40 år senare har drömmen blivit verklighet. Företaget blev en koncern inom träindustrin som idag omsätter miljarder. Den storyn jobbar jag med nu och den kommer kunna läsas...

Drönarfilmer

20.01.2019

Spektakulära bilder gör din företagsfilm till en större upplevelse. Jag filmar, klipper, ljud- och textlägger filmer till både företag och privatpersoner. Hör av dig så skapar vi magi!

Våra medarbetare behöver ges en chans att få koppla av en stund mitt på dagen. Det är briefen till en ny gemensam yta som Studio Valde ska skapa åt en kund. Det kommer bli fantastiskt att få genomföra detta uppdrag. Studio Valde arbetar i projektet tillsammans med Studio Laaw som jobbar med att ta fram koncept och designstrategier för olika...

Förra veckan genomfördes en mässa för National Sweden i Jönköping på Elmia Subcontractor. Studio Valde har skapat strategi, design och projektlett hela upplägget. Otroligt kul projekt och riktigt ärofullt att National Sweden gav oss förtroendet att skapa dessa montrar. Vi skapade en aktiv och en mer passiv monter. Den passiva fungerade som mötesrum...

Kul att jobba på uppdrag av en trevlig bank. Många banker är hyggliga men min bankkund är lite extra trevlig såklart :-)

Kul med färg. Dessa tre färger kommer synas och förstärka igenkänningen på ett bra sätt.

TAPETDESIGN

07.04.2018

Kul när man som företag vill uttrycka verksamheten och visa sina medarbetare ända in i mötesrummet, istället för att bara måla vitt. Kul uppdrag för Valde och en himla massa olika väggar!

Sajten för National Sweden är lanserad! Det har och är ett inspirerande arbete att skapa det nya varumärket på flera olika plattformar samtidigt. Nu inleds arbetet med att skapa de de lokala sajterna för National Sweden´s olika produktionsenheter.